Hjælp - sponsor

Aktuarforeningens sponsorer kan få lagt et bannerlogo op på hjemmesiden. Kravene til billedet er:

• Billedet skal gemmes som PNG eller GIF.
  • Billedet skal være 140x100 pixels (bredde x højde).
  • Billedet kan være en animeret PNG eller GIF.

• En billedfil eller et weblink til billedet (http://...).
  • Et weblink til den hjemmeside som der skal linkes til når man klikker på billedet.

Årlig opkrævning af sponsoratet finder normalt sted ultimo januar/primo februar.

Hjælp 1: Nye brugere

Denne videotutorial er beregnet til nye brugere af Aktuarforeningens hjemmeside aktuarforeningen.dk. Den forklarer hvordan hjemmesiden er struktureret, hvordan man logger på første gang og hvordan man opdaterer sine oplysninger.

Hjælp 2: login

Denne videotutorial viser hvordan man logger ind på Aktuarforeningens hjemmeside aktuarforeningen.dk. Her kan du skridt for skridt se hvordan man får tilsendt sin adgangskode og sit brugernavn, hvordan man nulstiller adgangskoden, og hvordan man logger ind.

kpmg-logo SchantzSponsor Aktuaribolaget-logo Capital Information